Luk besked

Luk besked
Top billede for /elhandel/elkunde-hos-energi-ikast/ Top billede for /elhandel/elkunde-hos-energi-ikast/ Top billede for /elhandel/elkunde-hos-energi-ikast/ Top billede for /elhandel/elkunde-hos-energi-ikast/ Top billede for /elhandel/elkunde-hos-energi-ikast/
 

Bliv elkunde hos Energi Ikast Elhandel - din lokale elleverandør


Én samlet regning er en af fordelene ved at være kunde hos Energi Ikast Elhandel.

Er du ikke elkunde hos Energi Ikast Elhandel i dag og ønsker at modtage én samlet regning for el, varme, vand og spildevand fra Energi Ikast, så kontakt os på 96 60 00 33. 

Sammen skaber vi liv i lokalområdet
Energi Ikast Elhandel er en del af Energi Ikast, som er ejet af vores kunder. På den måde er vi en del af lokalsamfundet, og det er en del af os.

Vores lokale tilstedeværelse betyder, at vi kender nærområdet og altid kan yde personlig og nærværende service i øjenhøjde.

Ønsker du at blive elkunde hos os, eller har du spørgsmål til vores produkter eller dit nuværende kundeforhold, så kontakt os på 96600033 eller via email info@energi-ikast.dk.

 

Få et gratis energitjek & spar penge på regningen

Bestil et besøg af vores professionelle energirådgiver. Han laver en gennemgang af boligen med fokus på dit forbrug af el, vand og varme for at identificere evt. potentielle besparelser. Gør noget ved det nu!

BOOK TID NU

Send vores energirådgiver en forespørgsel og han kontakter dig

Feltet 'Navn' skal være udfyldt
Feltet 'Telefon nr.' skal være udfyldt
Feltet 'Emne' skal være udfyldt