Luk besked

Luk besked
Top billede for /elhandel/reduktion-af-elafgift/ Top billede for /elhandel/reduktion-af-elafgift/ Top billede for /elhandel/reduktion-af-elafgift/ Top billede for /elhandel/reduktion-af-elafgift/ Top billede for /elhandel/reduktion-af-elafgift/
 

Hvis du har elvarme, kan du søge om reduktion af elafgift


 

Bor du i en elopvarmet helårsbolig? 

Så kan du søge om reduktion af elafgift. Det er en besparelse på elafgiften, som du kan søge om hos Bygnings- og Boligregistret (BBR), hvis du bor i en elopvarmet helårsbolig. 

Hvis du ejer din bolig

Ejer du selv din bolig, kan du downloade et BBR-skema og udfylde og sende det til din kommune. Når du har fået din kommunes godkendelse, kan du sende det tilbage til os: Energi Ikast, Europavej 2, 7430 Ikast 

Hvis du lejer din bolig

Lejer du din bolig, skal du udfylde BBR-skemaet og få ejeren eller administratoren til at bekræfte oplysningerne, inden du får din kommunes godkendelse og derefter sender det tilbage til os: Energi Ikast, Europavej 2, 7430 Ikast.

Hent BBR skema her

 

Få et gratis energitjek & spar penge på regningen

Bestil et besøg af vores professionelle energirådgiver. Han laver en gennemgang af boligen med fokus på dit forbrug af el, vand og varme for at identificere evt. potentielle besparelser. Gør noget ved det nu!

BOOK TID NU

Send vores energirådgiver en forespørgsel og han kontakter dig

Feltet 'Navn' skal være udfyldt
Feltet 'Telefon nr.' skal være udfyldt
Feltet 'Emne' skal være udfyldt