Luk besked

Luk besked
Top billede for /energiraadgivning/faa-tilskud-til-renovering/ Top billede for /energiraadgivning/faa-tilskud-til-renovering/ Top billede for /energiraadgivning/faa-tilskud-til-renovering/ Top billede for /energiraadgivning/faa-tilskud-til-renovering/ Top billede for /energiraadgivning/faa-tilskud-til-renovering/
 

Du kan søge tilskud til energiforbedringer af din bolig

Hvis du skal i gang med at lave energiforbedringer på din bolig, så er der muligheder for at søge tilskud til dette. Du kan læse mere om dette samt ansøge om tilskud www.privatbesparelser.dk/ikast.

Ofte kan der også søges om håndværkerfradrag oven i tilskuddet til energiforbedringer. Du kan læse mere om håndværkerfradraget på www.haandvaerkerfradrag.dk.

Hos Energi Ikast står din energirådgiver klar til at vejlede og hjælpe dig med at få overblik over, hvad du kan få tilskud til, og hvordan du søger om det. 

Kontakt energirådgiver Klaus Christensen enten via mail klc@energi-ikast.dk eller telefon 96 60 02 68. Få et gratis energitjek & spar penge på regningen

Bestil et besøg af vores professionelle energirådgiver. Han laver en gennemgang af boligen med fokus på dit forbrug af el, vand og varme for at identificere evt. potentielle besparelser. Gør noget ved det nu!

BOOK TID NU

Send vores energirådgiver en forespørgsel og han kontakter dig

Feltet 'Navn' skal være udfyldt
Feltet 'Telefon nr.' skal være udfyldt
Feltet 'Emne' skal være udfyldt