Luk besked

Luk besked
Top billede for /fibernet/hvorfor-vaelge-fiber/ Top billede for /fibernet/hvorfor-vaelge-fiber/ Top billede for /fibernet/hvorfor-vaelge-fiber/ Top billede for /fibernet/hvorfor-vaelge-fiber/ Top billede for /fibernet/hvorfor-vaelge-fiber/
 

En fiberforbindelse er det hurtigste på markedet


Data sendes ved lysets hastighed

Vores fibernetværk er bygget af lyslederkabler, som sender data rundt ved hjælp af lyssignaler, og som bekendt er lysets hastighed den hurtigste, man kan opnå. Sammenlignet med traditionelle kobberbaserede kabler har fiberkabler derfor en langt, langt større kapacitet og er mindre følsomme over for forstyrrende støj.

Ingen hastighedbegrænsninger

Særligt for fiberbredbånd er også, at din hastighed ikke bliver langsommere, selvom du bor ude på landet. Du vil altså altid få den internethastighed gennem vores net, som du betaler for - i modsætning til det bredbånd, du får gennem kobberledningerne.

Den bedste løsning for både privat og erhverv

Fiberbredbånd har samme up- og downloadhastighed, hvilket gør det nemt at hente meget data ad gangen. Om der skal streames film, spilles computerspil eller arbejdes hjemmefra, er fiberbredbånd således den bedste løsning.  

 

 

Få et gratis energitjek & spar penge på regningen

Bestil et besøg af vores professionelle energirådgiver. Han laver en gennemgang af boligen med fokus på dit forbrug af el, vand og varme for at identificere evt. potentielle besparelser. Gør noget ved det nu!

BOOK TID NU

Send vores energirådgiver en forespørgsel og han kontakter dig

Feltet 'Navn' skal være udfyldt
Feltet 'Telefon nr.' skal være udfyldt
Feltet 'Emne' skal være udfyldt