Luk besked

Luk besked
Top billede for /fjernvarme/saadan-faar-du-fjernvarme/ Top billede for /fjernvarme/saadan-faar-du-fjernvarme/ Top billede for /fjernvarme/saadan-faar-du-fjernvarme/ Top billede for /fjernvarme/saadan-faar-du-fjernvarme/ Top billede for /fjernvarme/saadan-faar-du-fjernvarme/
 

Ønsker du fjernvarme


Uanset, om du bygger et nyt hus, eller om du ønsker at konvertere til fjernvarme, så skal du kontakte en vvs-installatør, som skal lave den interne installation. Vvs-installatøren sørger for kontakten til Energi Ikast i forbindelse med en fjernvarmetilslutning.


Vær opmærksom på, at vvs-installatøren skal have autorisation til at arbejde i Energi Ikasts fjernvarmeforsyningsområde.


Ønsker du et uforpligtende tilbud på tilslutning til fjernvarme eller har du spørgsmål i forbindelse med tilslutningen kan du kontakte Energi Ikast - Teknisk afdeling på 96 60 02 66 eller beo@energi-ikast.dk.

Procedure:  

  • Vvs-installatøren sender en fjernvarmetilmelding til Energi Ikast, vedhæftet situationsplan og plantegning.
  • Energi Ikast sender en fjernvarmekontrakt til ejendommens ejer sammen med et overslag på tilslutningsbidraget for fjernvarmetilslutningen, en rød bestillingsseddel og en tegning med placering af tilslutningsskab eller indføringsrør.
  • Ejeren underskriver og returnerer fjernvarmekontrakten til Energi Ikast sammen med den røde bestillingsseddel, hvorefter faktura på tilslutningsbidraget fremsendes til betaling. En evt. regulering af tilslutningsbidraget vil finde sted efter anlæg og opmåling af stikledningen.
  • Ejeren eller dennes repræsentant rekvirerer tilslutningsskab eller indføringsrør hos Energi Ikast.
  • Energi Ikast etablerer stikledningen til ejendommen sammen med evt. tilslutningsskab og monterer hovedhaner.
  • Vvs-installatøren tilslutter husinstallationen til fjernvarme.
  • Energi Ikast monterer måler, og ejendommen opvarmes herefter med fjernvarme.

 

Få et gratis energitjek & spar penge på regningen

Bestil et besøg af vores professionelle energirådgiver. Han laver en gennemgang af boligen med fokus på dit forbrug af el, vand og varme for at identificere evt. potentielle besparelser. Gør noget ved det nu!

BOOK TID NU

Send vores energirådgiver en forespørgsel og han kontakter dig

Feltet 'Navn' skal være udfyldt
Feltet 'Telefon nr.' skal være udfyldt
Feltet 'Emne' skal være udfyldt