Luk besked

Luk besked
Top billede for /kundeservice/sms-service/ Top billede for /kundeservice/sms-service/ Top billede for /kundeservice/sms-service/ Top billede for /kundeservice/sms-service/ Top billede for /kundeservice/sms-service/
 

Få besked direkte på telefonen

Energi Ikast tilbyder sms-service, der lynhurtigt kan informere kunderne pr. sms, hvis der er planlagt eller pludseligt opstår driftsforstyrrelser eller der er behov for serviceinformation.

Til- og/eller afmelding
Selv om man har taletidskort eller hemmeligt telefonnummer har man også mulighed for at tilmelde sig her på hjemmesiden, og vil man undvære beskeden, kan man selvfølgelig også afmelde sig ordningen. Pedeller og viceværter kan desuden tilmelde deres mobilnummer på de adresser, der måtte være relevante.

Du kan selv til- og afmelde dit nummer til SMS-service. Når du tilmelder modtager du en bekræftelseskode, som du skal indtaste. På denne måde er du sikret, at det kun er dig selv, som kan til- og afmelde dig denne service. Få et gratis energitjek & spar penge på regningen

Bestil et besøg af vores professionelle energirådgiver. Han laver en gennemgang af boligen med fokus på dit forbrug af el, vand og varme for at identificere evt. potentielle besparelser. Gør noget ved det nu!

BOOK TID NU

Send vores energirådgiver en forespørgsel og han kontakter dig

Feltet 'Navn' skal være udfyldt
Feltet 'Telefon nr.' skal være udfyldt
Feltet 'Emne' skal være udfyldt