02. jul 2019

Video- og sommerhilsner ☀️

 

Når nu regnen pisker ned og sommeren ikke lever helt op til sidste års solrige sommerdage... så giv dig tid til at se vores fængende nye profilfilm og få et indb…

Læs mere
Sommerferielukket i uge 29-30

 

Når nu regnen pisker ned og sommeren ikke lever helt op til sidste års solrige sommerdage... så giv dig tid til at se vores fængende nye profilfilm og få et indblik i arbejdet i din multiforsyningsvirksomhed.

Sommerhilsner fra os alle i Energi Ikast.

Se profilfilmen her 

01. jul 2019

Velkommen til Nanna

Velkommen til vores nye medarbejder i administrationen Nanna Bøge Stensbjerg. Som kontorassistent, skal Nanna indgå i den daglige drift på kontoret. Hun kommer blandt til at have kundekontakten via telefon og mail og stå f…

Læs mere
Nanna Bøge Stensbjerg, kontorassistent

Velkommen til vores nye medarbejder i administrationen Nanna Bøge Stensbjerg. Som kontorassistent, skal Nanna indgå i den daglige drift på kontoret. Hun kommer blandt til at have kundekontakten via telefon og mail og stå for vedligeholdelse af kundestamdata, opkrævninger og flytteopgørelser. 

Nanna har de sidste par år arbejdet inden for forsikringsbranchen for henholdsvis Top Danmark og Tryg. Nu er hun klar til at indtage forsyningsbranchen og hun er glad for at være landet i en lokal virksomhed. Nanna bor nemlig tæt på sin nye arbejdsplads og de daglige praktiske gøremål bliver dermed også lidt nemmere.

Vi glæder os til at arbejde sammen med Nanna og her på vores online medier skal der lyde endnu et velkommen til Nanna.

14. jun 2019

Fremtidssikring af forsyningen i Ikast og Tulstrup

Til beboere i Ikast og Tulstrup: Mandag den 17. juni lukker vi for det varme vand 🚿🛀 om aftenen...

Men bare rolig - vi tænder igen så hurtigt vi kan 😃👍

Den 17. juni bliver varmeforsyningen afbrudt i hele Ik…

Læs mere
Transformerstation

Til beboere i Ikast og Tulstrup: Mandag den 17. juni lukker vi for det varme vand 🚿🛀 om aftenen...

Men bare rolig - vi tænder igen så hurtigt vi kan 😃👍

Den 17. juni bliver varmeforsyningen afbrudt i hele Ikast by og Tulstrup fra kl. 19:00 og cirka 6 timer frem.

For at fremtidssikre forsyningen installerer vi en ny transformer ved vores varmecentral på Marsvej. Det betyder, at der skal laves et større arbejde med forsyningskablerne.

Vi håber selvfølgelig at arbejdet kommer til at vare mindre end de planlagte 6 timer, men beboere i Ikast og Tulstrup, skal berede sig på at vente med det varme bad til tirsdag morgen.

05. jun 2019

Velkommen til de to nye på "ledningsholdet"

Varmeafdelingen er blevet styrket med ansættelsen af to nye medarbejdere. Peter Daugaard Hansen er ansat som maskinfører og Martin Wilhelmsen er ansat som specialarbejder.

Læs mere
Arbejde med fjernvarmerør og rendegraver i Bording

Varmeafdelingen er blevet styrket med ansættelsen af to nye medarbejdere. Peter Daugaard Hansen er ansat som maskinfører og Martin Wilhelmsen er ansat som specialarbejder. Peter har prøvet kræfter med de fleste typer entreprenørmaskiner og kører blandt andet vores nyindkøbte rendegraver. Martin er uddannet landmand, men har de sidste tre år arbejdet som entreprenør. Martin og Peter kender hinanden fra tidligere ansættelser og med den nye rendegraver, er vi nu i stand til at håndtere mindre renoveringsprojekter, sideløbende med vores øvrige renoveringsprojekter og graveaktiviteter. 

"Der er sket lidt det seneste halve år og jeg er helt overbevist om, at vi har fået sat et stærkt hold med den rigtige blanding af erfaring, kompetencer og nye ideer og inputs," siger distributionsleder Jakob Stenholt. 

Jakob Stenholt ved samgravningsprojekt på Tulstrupvej i Ikast
Jakob Stenholt ved samgravningsprojekt på Tulstrupvej i Ikast

 

29. maj 2019

Vi holder lukket i Kristi Himmelfartsferien


Vi holder naturligvis lukket på helligdage og i denne omgang er Energi Ikast også lukket dagen efter Kristi Himmelfartsdag fredag d. 31. maj. Hvis du har akut brug at kontakte os henviser vi til vagttelefonen og ell…

Læs mere
Receptionen i Energi Ikast


Vi holder naturligvis lukket på helligdage og i denne omgang er Energi Ikast også lukket dagen efter Kristi Himmelfartsdag fredag d. 31. maj. Hvis du har akut brug at kontakte os henviser vi til vagttelefonen og ellers vil vi opfordre til, at du skriver en mail på info@energi-ikast.dk og så vender vi tilbage så snart vi har mulighed for det.

De bedste hilsner Energi Ikast