24. maj 2019

Sund økonomi og stabil drift - Bestyrelsens beretning 2019


Hvis du gik glip af generalforsamlingen i Energi Ikast A.m.b.a., så har du her mulighed for at læse bestyrelsens beretning, der blev fremlagt af formand for Energi Ikast A.m.b.a. Bjarne Andersen. Ved generalforsamli…

Læs mere
Formand for Energi Ikast A.m.b.a. Bjarne Andersen fremlægger bestyrelsens beretning


Hvis du gik glip af generalforsamlingen i Energi Ikast A.m.b.a., så har du her mulighed for at læse bestyrelsens beretning, der blev fremlagt af formand for Energi Ikast A.m.b.a. Bjarne Andersen. Ved generalforsamlingen var der genvalg til en ny 3-års periode til Bruno Gade Nielsen og Poul Færch.

Bestyrelsens beretning 2019

25. apr 2019

Nyt varmepumpeanlæg fremtidssikrer varmeproduktionen i Bording

Igennem en årrække er forskellige alternative varmeforsyningsmuligheder i Bording blevet grundigt undersøgt. I august 2018 blev det besluttet at opføre en varmepumpe og Energi Ikast har købt grunden Farbriksvej 23 til opfø…

Læs mere
Rømningen af jord på byggegrunden på Fabriksvej

Igennem en årrække er forskellige alternative varmeforsyningsmuligheder i Bording blevet grundigt undersøgt. I august 2018 blev det besluttet at opføre en varmepumpe og Energi Ikast har købt grunden Farbriksvej 23 til opførelsen af den ny varmepumpe i Bording. Varmepumpeanlægget har en størrelse på omkring 4.000 kW og vil kunne dække ca. 80 procent af Bordings varmebehov på årsbasis.

Opførelsen af anlægget er et af flere tiltag i Energi Ikast for at følge med den grønne udvikling inden for energisektoren og man opnår med den nye løsning en fremtidssikret CO2-besparende varmeproduktion. Varmepumpen kommer til at producere væsentlig billigere og mere grøn varme, end det kan gøres på den gamle kraftvarmecentral på Højgade og vil være endelig i drift til 1. december 2019. Arbejdet med at grave rør og rømme jord på byggegrunden er allerede startet og de første tests af varmeanlægget forventes at blive i uge 42.

Der vil i forlængelse af Bording Kraftvarmeværks generalforsamling blive afholdt et informationsmøde om det nye varmeværk på Fabriksvej. Her vil der også blive mulighed for at man kan få afklaret eventuelle spørgsmål til projektet. Generalforsamlingen og informationsmødet finder sted i Bording Hallen, Klochsvej 25, Bording onsdag den 15. maj og vi byder velkommen kl. 19.30.

Af hensyn til servering ønsker Cafe Tæt På i Bording Hallen tilmelding på tlf. 24854891.

Se indkaldelse og dagsorden for generalforsamlingen her 

varmepumpeanlaeg-bording-roemning-af-jord-aller-foerste-spadestik-energi-ikast-1-2.jpg

Rømningen af jord på byggegrunden på Fabriksvej. Foto: Rune Kaldau

Gravemaske arbejder
15. apr 2019

Energi Ikast - Ordinær generalforsamling 2019

Energi Ikast A.m.b.A. afholder torsdag den 2. maj 2019 kl. 19.30 ordinær generalforsamling på Europavej 2, Ikast.

Forslag, der ønskes behandlet på selskabets ordinære generalforsamling den 2. maj 2019, skal i henho…

Læs mere
Billede af bygning Energi Ikast

Energi Ikast A.m.b.A. afholder torsdag den 2. maj 2019 kl. 19.30 ordinær generalforsamling på Europavej 2, Ikast.

Forslag, der ønskes behandlet på selskabets ordinære generalforsamling den 2. maj 2019, skal i henhold til selskabets vedtægter indgives til bestyrelsen senest den 30. april 2019. Eventuelle forslag kan indleveres på selskabets kontor eller på mail: info@energi-ikast.dk

Adgangskort og revideret årsrapport kan rekvireres på kontoret fra den 15. april 2019.

NB! Der vil i henhold til vedtægterne kun gives adgang til generalforsamlingen mod aflevering af adgangskort, som skal være rekvireret senest den 25. april 2019.

Annoce generalforsamling indkaldelse
04. apr 2019

Køb Energien når den er billig

Energi Ikast afregner for den strøm du bruger, når du bruger den. Som et af de første forsyningsselskaber giver Energi Ikast forbrugerne mulighed for at blive faktureret på time-basis. Det vil sige, at man for eksempel har…

Læs mere
Medarbejder forklarer om elmålere

Energi Ikast afregner for den strøm du bruger, når du bruger den. Som et af de første forsyningsselskaber giver Energi Ikast forbrugerne mulighed for at blive faktureret på time-basis. Det vil sige, at man for eksempel har mulighed for at sætte sin vaskemaskine til at køre på det tidspunkt af døgnet, hvor strømmen er billigst. Som oftest er strømmen billigst om natten, hvor der er mindst efterspørgsel.

”Hvis vi kan rykke elforbruget medfører det samtidig, at vi bedre kan udnytte den ekstra kapacitet, der er i kablerne om natten. Det vil betyde, at vi ikke behøver at grave alt for mange ekstra kabler ned. Det bliver på længere sigt en nødvendighed at flytte forbruget, da den grønne omstilling vil stille større krav til vores el-net,” forklarer driftsleder for elforsyningen, Carsten Aagaard.

Erhvervskunder har i længere tid haft mulighed for at købe spot-el, som det hedder, og nu er det altså også muligt for privatkunder at købe strømmen, når den er billig. Spotprisen bestemmes på den nordiske elbørs, Nord Pool, ud fra udbud og efterspørgsel. Det er således mange faktorer som vejrforhold, økonomiske konjunkturer og antal installerede solceller i nettet, der er med til at afgøre prisen.

02. apr 2019

Energi Ikast på sociale medier

Vi vil være der, hvor vores kunder er og vi vil bruge energien på jer.

Fra starten af april er Energi Ikast i luften både med en ny Facebook-side og en Linkedin-side. En stor del af vores kunder finder deres inform…

Læs mere
Sociale medier

Vi vil være der, hvor vores kunder er og vi vil bruge energien på jer.

Fra starten af april er Energi Ikast i luften både med en ny Facebook-side og en Linkedin-side. En stor del af vores kunder finder deres informationer online og derfor har vi valgt også at være synlige på sociale medier. Vi har i Energi Ikast en ambition om at yde et højt serviceniveau til vores forbrugere og være synlige både lokalt og online. Med ansættelsen af Rune Kaldau som kommunikationsmedarbejder fra starten af det nye år er det blevet muligt at sætte ekstra fokus på synligheden og fra april inkluderer det også de sociale medier.

Vores kunder får således en platform, hvor de kan henvende sig til os og vi får en mulighed for at komme ud med informationer og historier. Så hvis du er på de sociale medier, vil vi gerne opfordre dig til at trykke like på vores Facebook-side og følge os på Linkedin. Vi vil gøre vores bedste for at svare på henvendelser og vi håber, at vi kan være med til at give jer et tættere forhold til jeres forsyningsselskab. Vi er som forbrugerejet forsyningsselskab netop kundernes selskab og derfor er det vigtigt for os at være tilgængelige der, hvor kunderne befinder sig.

Vi glæder os til at fortælle flere historier om Energi Ikast.

Like os på facebook og følg os Linkedin