Bliv elkunde hos Energi Ikast Elhandel - din lokale elleverandør

Er du ikke kunde hos Energi Ikast endnu og ønsker du at modtage én samlet regning for el, varme, vand og spildevand, så kontakt vores kundeservice ved at skrive til os på info@energi-ikast.dk eller på Facebook. Du kan også ringe på 96 60 00 33 

Vælg imellem 2 grønne elprodukter
Energi Ikast Elhandel tilbyder som medejer af Samstrøm a/s to forskellige elprodukter som du kan læse mere om på deres hjemmeside. Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af de to produkter. Begge helt uden bøvl og helt uden gebyrer!

  • Samstrøm REN SPOT: Din pris svinger og følger markedet, så du sparer penge, når elprisen er lav. Billigt abonnement og vores foretrukne produkt hos privatkunder.
  • Samstrøm REN SPAR: Din pris svinger og følger markedets indkøbspris uden tillæg. En lidt højere fast månedspris og derfor egnet til kunder med et meget højt elforbrug.

Vi har taget det grønne valg for dig
REN SPOT og REN SPAR er med fuld afdækning af dit forbrug med vindmøllecertifikater. Vi kan tillade os at kalde det grøn strøm fordi vi køber vindmøllecertifikater der dækker alle vores kunders forbrug 100%.

I dag er det ikke muligt at levere strøm til forbrugernes stikkontakter udelukkende baseret på vedvarende energi. Al strøm bliver blandet sammen i elnettet, før det når ud til forbrugernes stikkontakter, men med vindmøllecertifikater sikrer vi, at du er med til at bidrage til den grønne omstilling. Netop derfor kan vi med god samvittighed mærke vores produkt med det grønne blad i mærkningsordningen for grøn strøm.
De grønne blade i mærkningsordningen for grøn strøm.

Hvad betyder bladende?

Sammen skaber vi liv i lokalområdet
Energi Ikast Elhandel er en del af Energi Ikast, som er ejet af vores kunder. På den måde er vi en del af lokalsamfundet, og det er en del af os. Vores lokale tilstedeværelse betyder, at vi kender nærområdet og altid kan yde personlig og nærværende service i øjenhøjde.

Ønsker du at blive elkunde, har du spørgsmål til vores produkter eller dit nuværende kundeforhold, så kontakt vores kundeservice ved at skrive til os på info@energi-ikast.dk eller på Facebook. Du kan også læse mere Samstrøms produkter her og i øvrigt læse om dine rettigheder som elkunde på Energistyrelsens hjemmeside