Vi har fået ny kundeportal

Hænder der taster på bærbar med kaffekop ved siden af


minForsyning er vores nye kundeportal og det er både nemt og lige til at logge på. Som forbruger hos Energi Ikast kan du følge dit el-, vand- og varmeforbrug på minForsyning og med de store udsving i energipriserne giver det mere mening end nogensinde at følge forbruget.

Log på minForsyning
For at benytte minForsyning skal du oprette dig som bruger enten via NemId/MitId eller via e-mail. Når du er logget ind, skal du benytte dit nye kundenr som du har fået tilsendt og som aktiveringskode i minForsyning anvendes din internetkode fra den gamle kundeportal, som du kan finde på en tidligere regning.

Du kan finde tidligere regninger på den gamle Kundeportal, der vil være åben indtil midten af december. Link til den gamle kundeportal: https://kundeportal.energi-ikast.dk/forside/

Yderligere info
Du vil fortsat modtage én samlet regning med de forsyningsarter, Energi Ikast leverer til dig. Som noget nyt har du et kundenr. for el og et kundenr. for de andre forsyningsarter. Du vil derfor modtage denne skrivelse for hvert kundenr., du har hos Energi Ikast. Begge kundeforhold kan tilknyttes samme login i minForsyning. Når du har oprettet en bruger, kan du tilknytte dine andre kundeforhold. Dette gøres under punktet mine adresser.

Knappen Log på minForsyning er placeret øverst i højre hjørne på alle sider på www.energi-ikast.dk og du kan også logge på direkte via dette link: https://minforsyning-2.kmd.dk/?plant=464&utility=0&type=71.

Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@energi-ikast.dk