Udbydere på vores fibernet

Energi Ikast Fibernet har samarbejdsaftaler med Altibox og Global Connect. Det betyder, at vi leverer det stabile, fremtidssikrede fysiske fibernet, og Altibox og Global Connect leverer indholdstjenesterne til dig som kunde. 

Tjek din adresse og bestil din lynhurtige fiberforbindelse igennem Altibox med det samme.

Altibox Fibernet

Privat- og mindre erhvervskunder
Altibox' produkter med tv, telefoni og lynhurtigt internet er for dig, der er privatkunde eller mindre erhvervskunde. Fordelen ved Altibox er, at du som kunde har adgang til flere og endnu bedre produkter end hos øvrige selskaber på markedet. Altibox er nemlig Skandinaviens største udbyder af produkter til fiberbredbånd og har mere end 500.000 kunder i Norden og over 40.000 kunder i Danmark. Altibox er i kraftig vækst, og Altibox kommer med velafprøvede produkter inden for eksempelvis tv, filmleje telefoni og internet.

Se mere på Altibox' hjemmeside.

Erhvervskunder
Energi Ikast Fibernet har lavet samarbejdsaftale med Global Connect om levering af ydelser til erhvervskunder. Global Connect har siden 2003 fokuseret på at levere fremtidssikrede data- og telefoniløsninger for professionelle erhvervskunder og offentlige institutioner igennem deres eget landsdækkende fibernet. Global Connect har desuden vundet et statsligt udbud af internetopkoblinger, som en lang række statslige og øvrige offentlige virksomheder benytter. 

Se mere om Global Connects produkter og løsninger på Global Connects hjemmeside