Luk besked

Luk besked
Top billede for /fibernet/bestil-fiber/ Top billede for /fibernet/bestil-fiber/ Top billede for /fibernet/bestil-fiber/ Top billede for /fibernet/bestil-fiber/ Top billede for /fibernet/bestil-fiber/
 

Udbydere på vores fibernet


Energi Ikast Fibernet har samarbejdsaftaler med Altibox og Nianet. Det betyder, at vi leverer det stabile, driftssikre og fremtidssikrede fysiske fibernet, og Altibox og Nianet leverer indholdstjenesterne til dig som kunde.

Privat- og mindre erhvervskunder
Altibox' produkter med tv, telefoni og lynhurtigt internet er for dig, der er privatkunde eller mindre erhvervskunde. Fordelen ved Altibox er, at du som kunde har adgang til flere og endnu bedre produkter end hos øvrige selskaber på markedet. Altibox er nemlig Skandinaviens største udbyder af produkter til fiberbredbånd og har mere end 400.000 kunder i Norden og 26.000 kunder i Danmark. Altibox er i kraftig vækst, og det betyder at Altibox kommer med velafprøvede produkter inden for eksempelvis tv, filmleje telefoni og internet.

Se mere på Altibox' hjemmeside.

Erhvervskunder
Energi Ikast Fibernet har lavet samarbejdsaftale med Nianet om levering af ydelser til erhvervskunder. Nianet har siden 2003 fokuseret på at levere fremtidssikrede data- og telefoniløsninger for professionelle erhvervskunder og offentlige institutioner igennem deres eget landsdækkende fibernet. Nianet har desuden vundet et statsligt udbud af internetopkoblinger, som en lang række statslige og øvrige offentlige virksomheder benytter.

Se mere om Nianets produkter og løsninger på Nianets hjemmeside

Få et gratis energitjek & spar penge på regningen

Bestil et besøg af vores professionelle energirådgiver. Han laver en gennemgang af boligen med fokus på dit forbrug af el, vand og varme for at identificere evt. potentielle besparelser. Gør noget ved det nu!

BOOK TID NU

Send vores energirådgiver en forespørgsel og han kontakter dig

Feltet 'Navn' skal være udfyldt
Feltet 'Telefon nr.' skal være udfyldt
Feltet 'Emne' skal være udfyldt