Energi Ikast får ny direktør

Jørgen Mosegaard

Bestyrelsen har som ny direktør valgt at ansætte Energi Ikasts nuværende økonomidirektør Jørgen Mosegaard, der har haft ansvar for økonomi og administration i Energi Ikast de seneste 14 år. Jørgen Mosegaard har en baggrund som cand.marc.aud. og erfaring fra såvel revisionsbranchen som fra private produktionsvirksomheder og naturligvis fra energibranchen.

Formand for bestyrelsen, Bjarne Andersen, fortæller, at det naturligvis er beklageligt at skifte direktør grundet sygdom, og at skiftet sker efter ønske fra og gensidig aftale med Kaj Hansen.

”Vi har i Energi Ikast siden 2001 nydt godt af Kaj Hansens store indsats og engagement samt hans evne til at skabe relationer og samarbejder. Herudover ikke mindst hans evne til at skabe resultater og løsninger i vanskelige forhandlinger”, og Bjarne Andersen fortæller videre ”direktørskiftet ændrer ikke på vores strategi og fokus på at sikre vore andelshavere en god, stabil og konkurrencedygtig el-, fjernvarme- og fiberforsyning med et højt serviceniveau.”