Energi Ikast til Open by Night

Sprøgeskema undersøgelse

I fredags var Klaus, Jeppe og Peter fra Energi Ikast på Strøget i Ikast for at deltage med en stand til Open by Night.

Det primære formål var at møde nogle af vores kunder og fortælle dem om vores gratis energirådgiverfunktion. Det var særdeles succesfuldt med i alt 68 husstande som tilkendegav, at de efterfølgende ønsker besøg af vores Energirådgiver. Klaus, som er energirådgiver, begynder at lave aftaler sidst i denne uge.

Udskydelsen af motivationstariffens indførelse til 2019 gjorde det endnu mere aktuelt at deltage i arrangementet. Hermed fik vi kontakt med endnu flere af Energi Ikasts kunder, så de kan nå at få glæde af den gratis energirådgiverfunktion, inden motivationstariffen træder i kraft.

Ved et besøg af energirådgiveren gives der gode råd og vejledninger omkring bl.a. drift af fjernvarmeanlægget, så den enkelte kunde kan udnytte fjernvarmevandet bedre i installationen og imødegå eventuelle konsekvenser af den nye tarif.

Jeppe, der er maskinmesterstuderende og skriver bachelorprojekt ved Energi Ikast uddelte en spørgeskemaundersøgelse som led i arbejdet med bachelorprojektet. Der var i alt 40 venlige personer, som udfyldte skemaet, hvilket Jeppe var meget tilfreds med.