Følg dit forbrug og spar på energien

Barn logger på iPad - Energi Ikast nyhed


Nu er det muligt at logge på kundeportalen med NemID, når du skal sammenligne dit forbrug eller finde dine regninger.

Det er så nemt med NemID

Siden vi gik i luften med første version af vores nye kundeportal har vi arbejdet på at forbedre funktioner og udtryk. Nu er vi kommet et skridt videre. Muligheden for at logge på med NemID gør det nemmere at logge på onlineportalen. Du slipper simpelthen for at huske på et kodeord eller skulle have tilsendt et nyt hver gang du skal tjekke dine regninger og for eksempel sammenligne energiforbruget med tidligere års forbrug.

Hvorfor skal man følge sit forbrug?

”Det er en god idé at følge med i sit forbrug fordi man så kan se, om man ligger på samme niveau som sidste år eller om der evt. er behov for energiforbedringer på boligen. Som noget nyt kan man også se sit kubikmeter-forbrug (m3) på fjernvarmen på kundeportalen. Det er en super god måde at følge med i, om anlægget kører optimalt,” fortæller energirådgiver Klaus Christensen. ”Hvis der eksempelvis over en periode på en uges tid er store udsving i ens kubikmeterforbrug, kan det jo være en defekt ventil eller i værste fald en utæthed i ens installation. Det samme gør sig gældende på vandforbruget, hvor man i sin timeaflæsning kan se om der er uregelmæssigheder eller et konstant forbrug i alle døgnets timer. Begge dele kan være tegn på utætheder,” uddyber Klaus.

Følg os online

Den nye version af kundeportalen er fortsat under udvikling og vi arbejder hele tiden på at gøre den bedre. Muligheden for at følge sit forbrug tæt, gør det muligt for vores kunder at spare på energien og det er endnu et tiltag på vejen i mod et grønnere forsyningsselskab. Du kan følge med på vores hjemmeside og på Facebook, hvis du vil være sikker på, at få de seneste opdateringer både om kundeportalen og om alle de andre spændende ting vi arbejder med hos Energi Ikast.

Links:

Log på kundeportalen

Følg os på Facebook