Ny gravemaskine giver bedre arbejdsvilkår

Gravearbejde i Engesvang - Ny maskine 2021. Foto: Rune Kaldau


Med en ny gravemaskine får medarbejderne endnu bedre arbejdsvilkår og på bundlinjen betyder det, at holdet der står for ledningsnettet, kan nå mere. Maskinen er altså en rigtigt god investering på flere måder.

Størrelsen og funktionerne betyder meget
En større gravemaskine har en større rækkevidde, den er nemmere at udføre præciserings-gravearbejde med bl.a. fordi den har en grab der kan rotere og så slipper medarbejderne for en række tunge løft. Det betyder, at de kan udføre flere og mere attraktive opgaver og dermed kan vores ledningshold simpelthen nå flere meter om året. Det kan altså både måles, når året skal gøres op og når man spørger medarbejderne på ledningsholdet til, hvorvidt deres arbejde er interessant.

Medarbejder fra fjernvarmeafdelingen i gang med ny gravemaskine i Engesvang. Foto: Rune Kaldau
Medarbejder fra fjernvarmeafdelingen i gang med ny gravemaskine i Engesvang. Foto: Rune Kaldau

En attraktiv arbejdsplads
Ordentligt udstyr betyder enormt meget for om man kan tiltrække arbejdskraft. Når maskinerne er i orden, så er der også flere som vil arbejde for virksomheden. ”Vi oplever faktisk at folk spørger til, hvilket udstyr vi har tænkt os at investere i, når de skal vurdere om de vil søge en stilling,” forklarer driftsleder Jakob Stenholt. ”Vi skal have en attraktiv arbejdsplads og kunne tiltrække medarbejdere i forhold til mange parametre, men det er helt afgørende, at vores udstyr er i orden,” fortsætter han og tilføjer, at han ikke er i tvivl om, at den nye investering kan betale sig.