Så har Energi Ikast fjernaflæst målerne

Stemningsbillede

Da medarbejderne hos Energi Ikast mandag morgen mødte på arbejde efter nytåret, blev der spændt kigget i fjernaflæsningssystemet.

Tilfredsheden var til at få øje på, da der lå aflæsninger på stort set alle de i alt godt 22.000 el-, varme- og vandmålere, der blev fjernaflæst ved årsskiftet.
Der manglede kun i alt 30 aflæsninger eller ca. 1 promille, og det er vi ganske fornøjede med, fortæller Ib Maaløe, som er afregningsansvarlig hos Energi Ikast.

Disse manglende aflæsninger kigger vores teknikere på i løbet af de næste dage, og så går vi i gang med at kvalitetssikre aflæsninger. Derefter flytter vi aflæsningerne over i vores afregningssystem, hvor vi laver yderligere kvalitetssikring på den årskørsel, der viser, om kunderne har betalt for lidt eller for meget i 2016.

Vi forventer at udsende årsopgørelsen til kunderne sidst i januar måned sammen med PBS meddelelsen, eller pr. brev til de, der ikke er på PBS.
Vi forventer dog, at vore kunder allerede fra 20. januar vil kunne smugkigge på resultatet af deres årsopgørelse ved at logge sig ind på Energi Ikasts hjemmeside, fortsætter Ib Maaløe.