Stor succes, da Energi Ikast holdt åbent hus på Varmens Dag

Kontor bygningen

Formålet med dagen var at fortælle om den energirådgiverfunktion, som der blev indført i efteråret, og som kunderne hos Energi Ikast kan gøre brug af helt gratis, Forbrugerwebben, SMS-service samt informere om ændring i tarifstrukturen. Og så selvfølgelig at vise de to værker frem.

Begge steder var der stor interesse for at høre om de nye tiltag i forhold til energirådgivning og mulighederne for at følge med i sit forbrug via Forbrugerwebben.

Men den særligt store interesse i Engesvang skyldtes, at det var første gang, at de lokale varmeforbrugere kunne komme ind på det nye flisfyrede varmeværk, som Energi Ikast har bygget og driver i samarbejde med STEA A/S. Varmeværket producerer varme udelukkende ved at afbrænde flis fra STEA A/S, og leverer, hvad der svarer til 70 procent af al varme, der forbruges i Engesvang. ”Vi er meget glade for at kunne åbne dørene og vise værket frem for først gang” fortæller driftsleder på varmen ved Energi Ikast Peter Johansen. ”Og det er godt at se, at der er så stor interesse for det blandt lokalbefolkningen, som har taget godt imod ideen om at etablere dette varmeværk. ”

Skulle du ikke være nået forbi til åbent hus, men ønsker at høre mere om den gratis energirådgivning eller gerne vil tilmeldes dig vores SMS-service, så kan du læse alt om dette og meget mere om det her på hjemmesiden.