Tilflytter føler sig velkommen i Ikast

Ikast byskilt


Da Mikkel Korsgaard Christensen og hans kone i februar flyttede fra Herning til Ikast, blev de meget begejstrede for byen og den imødekommenhed de mødte. Mikkel havde fået nyt job og sammen  besluttede de, at det var tid til at flytte i hus. Da de var så heldige at finde drømmehuset i Ikast slog de til og de har ikke fortrudt siden.

Et overraskende opkald

De har fra start været begejstrede for de muligheder byen kan byde på og de har følt sig velkommen i  mange sammenhænge. Mikkel fortæller, hvordan han blev positivt overrasket, da han pludselig blev ringet op af en energirådgiver fra Energi Ikast. At være husejer var nyt for ham og han vidste ingenting om fjernvarmeinstallationen, så rådgivningen blev modtaget med åbne arme. 

Besparelser på varme- og elregningen?

”Vi havde en god snak og jeg forklarede, at vi hos Energi Ikast har et tilbud om, at jeg kan komme ud for at se installationerne igennem og give et energitjek på huset,” forklarer Energirådgiver Klaus Christensen. Mikkel og hans kone har siden haft besøg af Klaus og de har sammen gennemgået huset for at se på, hvor der kan optimeres og hvor der eventuelt kunne være noget at spare både på varmeregningen og elregningen. 

Energirådgiver Klaus Christensen på besøg hos en kunde
Foto: Energirådgiver Klaus Christensen på besøg hos en kunde

Optimal udnyttelse af installationerne

”Vi tilbyder jo alle vores forbrugere at komme ud til dem, og jeg har stor glæde af at møde kunderne og hjælpe dem med at udnytte deres installationer optimalt. Hvis der er behov for det, kan jeg i samme ombæring hjælpe dem i gang med at bruge vores online tjenester. Sådan et besøg giver mig et rigtigt godt indblik i, hvad kunderne har brug for hjælp til,” fortæller Klaus. 

Et konkret "værktøj"

Som afslutning på besøget har Mikkel og hans kone modtaget en skriftlig rapport med forslag til forbedringer. De har været meget glade for forløbet og for at de efterfølgende står med en helt konkret rapport som de kan bruge.

Hvis du er interesseret i også at få et energitjek kan du læse mere og bestille et besøg her