Vi søger elbilsejere, der vil have sat ladeboks op!

Kvinde med ladekabel ved bagagerummet bag en hvid elbil - nyhed om zaptec go ladeboks til prøvekunder


Har du besluttet dig for elbil og mangler kun at få installeret en ladeboks i garagen? Så er du den vi leder vi efter. Vi mangler nemlig kunder, der er interesseret i at afprøve vores kommende produkt. Det vil sige, du får en populær og gennemafprøvet ladeboks fra Zaptec og en professionel installation af en dygtig medarbejder fra Kemp & Lauritzen. Så det er faktisk kun kombinationen som du skal være med til at afprøve.

OBS! Vi har et maks. på 10 prøvekunder og forbeholder os retten til at henvise yderligere kunder til et standard-produkt, når dette er tilgængeligt.

Rabat og penge tilbage for elafgiften
Vi tilbyder dig 4.000 kr. i rabat på vores installation - det eneste du skal gøre er at give feedback efter installationen er udført og du har ladet din bil første gang. Baggrunden er at vi, sammen med vores elhandelsselskab Samstrøm, inden længe giver vores kunder muligheden for at få installeret den moderne Zaptec Go-ladeboks. Samtidig får man et abonnement med refusion af elafgiften, så det bliver billigere at lade bilen derhjemme.

Hvad skal jeg gøre?
Du skal blot sende en mail til info@energi-ikast.dk og skrive, at du er interesseret i at få installeret en ladeboks. Så tager vi kontakt til dig og vi aftaler sammen, hvordan vi gør med installation af ladeboksen, abonnement og refusion af elafgiften. Betalingen for ladeboks og opsætning er 4.999 kr. og dit månedlige abonnement kommer til at være på 79 kr./md. I øvrigt betaler du selvfølgelig først, når installationen er udført og du kan lade din elbil.

Far med barn, der undersøger en zaptec go ladeboks på væggen af deres hus - nyhed om prøvekunder til zaptec ladeboks

Hvem kan få rabatten?
Det er en forudsætning, at du er elkunde hos os og bor i Jylland for, at vi kan tilbyde dig en ladeboks og installation. Hvis du ikke er kunde ved os i forvejen, kan du blive oprettet som elkunde og bestille en prøveladeboks, men det er altså stadigvæk en forudsætning, at du bor i Jylland.

Hvorfor ladebokse?
Flere og flere køber elbiler, så det kan ikke gå hurtigt nok med at få ladebokse på hylden som et produkt til vores kunder. ”Flere kunder har allerede efterspurgt om vi kan installere en ladeboks og det er jo et problem for os, hvis vi ikke kan levere det som kunderne efterspørger. Vi mister simpelthen kunder på ikke at kunne sælge dem en ladeboks,” forklarer adm. Direktør i Energi Ikast, Jørgen Mosegaard. ”Som energiselskab er det endnu et skridt, hvor vi bakker om udviklingen hen imod et grønnere samfund. Så det giver rigtigt god mening på mange måder,” udbyder Jørgen Mosegaard.