Ønsker du grøn varme?

Du skal bare bede din lokale VVS-installatør om at kontakte Energi Ikast. Så står de for kontakten til os i forbindelse med tilslutningen og vi sørger for fast leverance af bæredygtig grøn varme i dine rør. Uanset, om du bygger et nyt hus, eller om du ønsker at konvertere til fjernvarme, så skal du kontakte en VVS-installatør, som skal lave den interne installation. 

Vær opmærksom på, at vvs-installatøren skal have autorisation til at arbejde i Energi Ikasts fjernvarmeforsyningsområde (Ikast, Isenvad, Tulstrup, Bording og Engesvang-Moselund).

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tilslutning til fjernvarme eller har du spørgsmål i forbindelse med tilslutningen kan du kontakte Energi Ikast - Teknisk afdeling på 96 60 02 66 eller beo@energi-ikast.dk. Du kan finde en liste med vores priser for tilslutning her eller læse mere under Priser.

Procedure for tilslutning:  

  • VVS-installatøren sender en fjernvarmetilmelding til Energi Ikast, vedhæftet situationsplan og plantegning.
  • Energi Ikast sender en fjernvarmekontrakt til ejendommens ejer sammen med et overslag på tilslutningsbidraget for fjernvarmetilslutningen, en rød bestillingsseddel og en tegning med placering af tilslutningsskab eller indføringsrør.
  • Ejeren underskriver og returnerer fjernvarmekontrakten til Energi Ikast sammen med den røde bestillingsseddel, hvorefter faktura på tilslutningsbidraget fremsendes til betaling. En evt. regulering af tilslutningsbidraget vil finde sted efter anlæg og opmåling af stikledningen.
  • Ejeren eller dennes repræsentant rekvirerer tilslutningsskab eller indføringsrør hos Energi Ikast.
  • Energi Ikast etablerer stikledningen til ejendommen sammen med evt. tilslutningsskab og monterer hovedhaner.
  • VVS-installatøren tilslutter husinstallationen til fjernvarme.
  • Energi Ikast monterer måler, og ejendommen opvarmes herefter med fjernvarme.