Bliv elkunde hos Energi Ikast - din lokale elleverandør

Ønsker du el helt uden bøvl og helt uden gebyrer, så kontakt os på lokalel@energi-ikast.dk eller på Facebook. Du kan også klikke på knappen nedenfor og bestille direkte via online-formularen.

Vælg imellem 2 grønne elprodukter
Energi Ikast tilbyder som medejer af Samstrøm a/s to forskellige elprodukter. Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af de to produkter.

  • Samstrøm REN SPOT: Din pris svinger og følger markedet, så du sparer penge, når elprisen er lav. Billigt abonnement og vores foretrukne produkt hos privatkunder.
  • Samstrøm REN SPAR: Din pris svinger og følger markedets indkøbspris uden tillæg. En lidt højere fast månedspris og derfor egnet til kunder med et meget højt elforbrug.

Bestil strøm

Vi har taget det grønne valg for dig
REN SPOT og REN SPAR er med fuld afdækning af dit forbrug med vindmøllecertifikater. Vi kan tillade os at kalde det grøn strøm fordi vi køber vindmøllecertifikater der dækker alle vores kunders forbrug 100%.

I dag er det ikke muligt at levere strøm til forbrugernes stikkontakter udelukkende baseret på vedvarende energi. Al strøm bliver blandet sammen i elnettet, før det når ud til forbrugernes stikkontakter, men med vindmøllecertifikater sikrer vi, at du er med til at bidrage til den grønne omstilling. Netop derfor kan vi med god samvittighed mærke vores produkt med det grønne blad i mærkningsordningen for grøn strøm.
De grønne blade i mærkningsordningen for grøn strøm.

Hvad betyder bladene?

Sammen skaber vi liv i lokalområdet
Energi Ikast har altid været ejet af kunderne og lokalt forankret. På den måde er vi en del af lokalsamfundet, og det er en del af os. Vores lokale tilstedeværelse betyder, at vi kender nærområdet og altid kan yde personlig og nærværende service i øjenhøjde.

Du kan læse mere om vores elprodukter på Samstrøms side her og i øvrigt læse om dine rettigheder som elkunde på Energistyrelsens hjemmeside