Bliv elkunde hos Energi Ikast - din lokale elleverandør

Ønsker du el helt uden bøvl og helt uden gebyrer, så kontakt os på lokalel@energi-ikast.dk eller på Facebook. Du kan også klikke på billedet nedenfor og bestille direkte via online-formularen.

Vælg imellem 2 grønne elprodukter
Energi Ikast tilbyder som medejer af Samstrøm a/s to forskellige elprodukter. Nedenfor kan du se en kort beskrivelse af de to produkter.

  • Samstrøm REN SPOT: Din pris svinger og følger markedet, så du sparer penge, når elprisen er lav. Billigt abonnement og vores foretrukne produkt hos privatkunder.
  • Samstrøm REN SPAR: Din pris svinger og følger markedets indkøbspris uden tillæg. En lidt højere fast månedspris og derfor egnet til kunder med et meget højt elforbrug.

Vær opmærksom på, at den annoncerede pris nedenfor er beregnet ud fra seneste måneds gennemsnitspris. Den fakturerede pris vil altid være afhængig af de daglige priser og tidspunktet strømmen bliver anvendt. Med den seneste tids meget store udsving i markedet vil der derfor kunne være markante forskelle mellem vores nedenstående annoncerede pris og den pris du som kunde vil opleve på din faktura.

Billede af priser på elprodukter september 2022 - prisen på billedet er 435 ør/kWh og linker til Produkter på Samstrøms side

Vi har taget det grønne valg for dig
REN SPOT og REN SPAR er med fuld afdækning af dit forbrug med vindmøllecertifikater. Vi kan tillade os at kalde det grøn strøm fordi vi køber vindmøllecertifikater der dækker alle vores kunders forbrug 100%.

I dag er det ikke muligt at levere strøm til forbrugernes stikkontakter udelukkende baseret på vedvarende energi. Al strøm bliver blandet sammen i elnettet, før det når ud til forbrugernes stikkontakter, men med vindmøllecertifikater sikrer vi, at du er med til at bidrage til den grønne omstilling. Netop derfor kan vi med god samvittighed mærke vores produkt med det grønne blad i mærkningsordningen for grøn strøm.
De grønne blade i mærkningsordningen for grøn strøm.

Hvad betyder bladene?

Sammen skaber vi liv i lokalområdet
Energi Ikast har altid været ejet af kunderne og lokalt forankret. På den måde er vi en del af lokalsamfundet, og det er en del af os. Vores lokale tilstedeværelse betyder, at vi kender nærområdet og altid kan yde personlig og nærværende service i øjenhøjde.

Du kan læse mere om vores elprodukter på Samstrøms side her og i øvrigt læse om dine rettigheder som elkunde på Energistyrelsens hjemmeside